10 Commitments voor een Orisa Lifestyle

--- Het is fijn als je in dit leven iets hebt om je aan vast te houden. Bijvoorbeeld een Orisa Lifestyle. Iets waar je op kunt terugvallen. Iets waarvan je weet dat het je altijd steun zal geven.

Een geloof of vertrouwen ergens in kan je hierbij helpen. Of het nu het Boeddhisme is waar je in gelooft, het Christendom, de Islam of simpelweg het Universum, kies iets waar je in gelooft.

House of Xango - Fred Beljaars - Blog - 10 Commitments voor een Orisa Lifestyle

Bij House of Xangô geloven we in Orisa Lifestyle. Hieronder zet ik 10 commitments voor je op een rijtje die je wilt naleven als je kiest voor Orisa Lifestyle. Dit helpt je om je zo optimaal mogelijk te voelen.

10 Commitments voor mensen die kiezen voor een Orisa Lifestyle

Oefen Self-Care - Zorg goed voor jezelf. Eet en drink gezond, beweeg/sport regelmatig en slaap voldoende.

Oefen Zelfreflectie - Analyseer je eigen gedrag en acties. Hoe reageerde ik in deze situatie? Wat kan ik de volgende keer anders doen?

Oefen Los te Laten - Hou niet vast aan dingen die je niet langer dienen. Laat los wat je niet verder helpt. Focus op een nieuw verhaal.

Oefen Authenticiteit - Blijf bij jezelf, bij je eigen gevoel. Laat je niet beïnvloeden door externe factoren.

Oefen God/Pa in Jezelf te Zien - God leeft in jou. Je bent een minuscuul klein deeltje van hem. Dat maakt jou ook een creator.

Oefen God/Pa in Anderen te Zien - Net als jij is ieder ander ook een minuscuul klein deeltje van God. We komen allemaal uit dezelfde bron.

Oefen Nederigheid - Hoe meer ego uit de weg gaat, hoe dichter je bij Pa komt.

Oefen te Blijven Studeren en Leren - Wanneer je denkt dat je alles al weet, blokkeer je de stroom van voor jou nieuwe informatie. Persoonlijke Ontwikkeling en Spirituele Groei zijn oneindig. Je kunt iets leren van alles en iedereen.

Oefen Wijze Keuzes te Maken - Hoe vaker je kiest voor liefde, hoe mooier de ervaringen die je mag opdoen.

Oefen Geduld te Hebben met Jezelf en Anderen - Als je ongeduldig bent, sta je in de weg. Heb het vertrouwen dat alles zich precies op het juiste moment ontvouwt voor jou.

Maak een prioriteit van deze 10 commitments en oefen het stap voor stap. Het zal je helpen in je healing proces en het zal je lichter maken.

Much 💜

Kies je voor een Orisa Lifestyle en heb je hulp nodig bij het implementeren hiervan? Ik help je graag! In een vrijblijvend gesprek kun je voelen en ervaren wat Orisa Lifestyle voor jou kan betekenen.