10 Redenen om je Droom te Volgen

--- Dromen zijn er om waar te maken. Wanneer je je passie ontdekt en je droom gaat volgen, leef je veel intenser. Dit komt de kwaliteit van je leven ten goede.

In deze blog 10 redenen om je droom te volgen.

House of Xango - Fred Beljaars - Blog - 10 Redenen om je Droom te Volgen - Geluk Vervulling Fun

Hoewel ik zelf altijd een mooi leven heb gehad, is de kwaliteit van mijn leven absoluut op een hoger niveau gekomen de afgelopen jaren. Sinds ik mijn passie ontdekt heb en mijn droom ben gaan volgen, leef ik veel intenser. Iedere dag. Dat maakt me dankbaar. Enorm dankbaar.

Dromen zijn er om waar te maken

Er zijn vele mooie redenen om écht je droom te volgen. Hieronder deel ik 10 redenen die ik zelf ervaar en die ik ook terugzie bij anderen die hun droom volgen.

10 redenen om je droom te volgen

1. Je hebt dit altijd al gewild

Iets diep in jezelf geeft je energie. Het doet je hart sneller kloppen. Iets in jezelf weet wat je écht graag wil, waar je kippenvel van krijgt. Iets wat je diep van binnen raakt.

2. Je ervaart dingen die je nog nooit hebt meegemaakt

Het volgen van je droom betekent dat je het beste uit jezelf haalt. Je leeft van binnenuit en gaat je echt ontplooien. Dit betekent dat je gaat ontdekken en dat je dus ook voortdurend prachtige, nieuwe ervaringen opdoet.

3. Je stimuleert je eigen moed om te doen

Je lef om te leven groeit. Je wordt moedig. Passievolle verlangens nemen het over van angsten. Je stopt nergens voor. Er is namelijk één ding wat je écht graag doet. Het liefste de hele dag, iedere dag.

4. Je gaat anderen stimuleren en inspireren

Persoonlijk vind ik deze heel mooi en waardevol. Doe wat je zelf wil doen in plaats van te doen wat anderen willen dat je doet. Je zult een bijzonder voorbeeld zijn voor anderen. Anderen zullen hun eigen dromen willen ontdekken en willen volgen.

5. Je zult je realiseren dat je tot ongelofelijke dingen in staat bent

Door zelf veel aandacht te geven aan je eigen droom en je eigen ontplooiing maak je het mooiste in jezelf los. Je wordt nieuwsgierig naar de grenzen van je mogelijkheden. Eenmaal bij je ‘grenzen’ aangekomen, ontdek je nog veel meer mogelijkheden.

6. Je gaat steeds meer van jezelf houden

Een hele mooie en waardevolle voor jezelf. De energie stroomt. Je bent trots op wat je doet en dankbaar voor wat je kunt en betekent. Een prachtige stimulans voor zelfwaardering.

7. Je hebt puur plezier en straalt vaak

Persoonlijke groei en het gevoel dat je eigen bijdrage er toe doet zorgen voor voldoening. Genieten van alledaagse dingen en dankbaar zijn voor het leven wordt steeds gemakkelijker. De beleving wordt steeds intenser. Jouw plezier zorgt voor plezier bij anderen. En dit krijg je ook terug.

8. Je voelt een diepe verbinding met het universum

De wet van aantrekking. Persoonlijk is dit bij mij pas gaandeweg gekomen. Ik heb het gevoel dat ik hierin nog stappen zet die heel bijzonder zijn. Het universum zorgt er voor dat mijn positieve intentie ook zorgt voor mooie dingen die op mijn pad komen. Mogelijkheden die ik zelf niet gezien had, ontvouwen zich voor me.

9. Je ervaart steeds meer momenten van intens geluk

Bijzonderheden die je leven mooi en waardevol maken. Ervaringen die je leven rijker maken. Het gevoel dat het eigenlijk niet mooier kan worden, zo mooi.

10. Je bent oprecht dankbaar voor wat het leven je geeft

Aan het einde van een jaar kun je oprecht zeggen: ‘Dit was mijn beste jaar tot nu toe.’ En tegelijkertijd heb je het gevoel dat het volgend jaar nog veel mooier wordt… Top!