Ancestral Healing

Ancestral Healing, oftewel voorouderlijke genezing, omvat het helen van onopgeloste emotionele problemen of trauma's van jouw voorouders. Als je hiermee aan de slag gaat, bevrijdt dit jou van alle energetische patronen die jou eraan koppelen. Patronen die vandaag een remmende of verstorende invloed op jouw leven kunnen hebben.

Dit genezingsproces is belangrijk, omdat we worden beïnvloed door emotionele en energetische patronen van eerdere generaties in onze familie. Sommige hiervan kunnen obstakels in ons leven creëren, waardoor onze weg naar vreugde, overvloed, authentieke kracht en onbeperkte mogelijkheden wordt geblokkeerd.

Omdat energie nooit verloren gaat, maar eenvoudig van vorm verandert, kunnen emotionele problemen of problemen die niet of niet volledig door je voorouders zijn opgelost, in je energieveld 'zweven', waardoor een onbalans of wegversperring ontstaat.

Energetische patronen transformeren met Ancestral Healing

Ancestral Healing kan energetische patronen transformeren die niet in je hoogste goed zijn of die je verhinderen de missie en het doel van je ziel uit te voeren. Als je terugkerende patronen ervaart waarbij dingen je in de weg zitten om je tevreden, verrijkt of succesvol te voelen... Dan kan voorouderlijke genezing de ontbrekende schakel zijn die jou kan bevrijden om persoonlijke vervulling te bereiken.

Ase

House of Xango - Fred Beljaars - Ancestral Healing Voorouderlijke Genezing