Be With Experience

Een Afgestemd Samenzijn waar MAGIE gebeurt

Sta je open voor een halve dag magie?

'Be With Experience' is een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Het is een afgestemd samenzijn, waarin op magische wijze mooie dingen kunnen ontstaan.

De invulling is volledig open, we laten de magie het werk doen. Maar 1 ding staat vast: het thema dat ben jij. Al mijn aandacht gaat naar jou. Wat er ontstaat vanuit mijn bewustzijn, zal ik allemaal met je delen.

Het zal je inspireren, mooie inzichten geven en helen. Ongeacht hoe de dag er precies uit zal zien, het is altijd waardevol.

We komen offline bij elkaar, op een locatie naar mijn keuze. Dat kan het strand zijn, het bos, de heide, een wandeling langs een rivier of juist ergens op een terrasje. Dat is afhankelijk van het weer, maar nog belangrijker: van de Orisa die jou verder kan helpen. Elke Orisa heeft namelijk een eigen favoriete plek waar deze energie graag is. Wij spreken af op de locatie waar jij het best geholpen kan worden.

Als de datum en locatie bekend zijn, gaan we samen op pad en maken we er een fantastische, transformatieve ochtend of middag van.

Jij spreekt. Ik luister. Wij dansen. Jouw leven excelleert.

Details 'Be With Experience'

  • 1 dagdeel met Fred Beljaars (ochtend of middag, totaal 4 uur)
  • Locatie naar keuze van Fred
  • Investering: 600 euro
  • Inclusief koffie/thee
House of Xango - Fred Beljaars - Be With Experience - Inspiratie Transformatie Healing Orisa Coaching Consulting Persoonlijke Ontwikkeling