Healing Journey

Creëer een nieuwe energie, waardoor jouw leven excelleert

Get Your Energy Right in deze 6-weekse Healing Journey

Healing is meer dan een handoplegging.

De meeste healing gebeurt in dialoog.

"Jij spreekt, ik luister, samen creëren we een nieuwe energie en jij gaat het ervaren."

Energie wordt gecreëerd door de manier waarop we denken en voelen. Het eindresultaat is een overtuiging. En met deze overtuiging leven we ons leven.

House of Xango - Fred Beljaars - Healing Journey - Zelf Heling - Energieën Frequenties Spiritualiteit

Nu kunnen we belemmerende overtuigingen ervaren. Deze kunnen de kwaliteit van ons leven in de weg staan. Om het te transformeren zullen we opnieuw moeten gaan creëren. Want we kunnen niet simpelweg tegen onszelf zeggen: vanaf nu ben ik hier niet meer van overtuigd.

Omdat energie nooit verloren gaat, maar eenvoudig van vorm verandert, kunnen emotionele problemen of problemen die niet of niet volledig door je voorouders zijn opgelost, in je energieveld 'zweven', waardoor een onbalans of wegversperring ontstaat.

Cocktail van Energieën

Energieën zijn als een cocktail. Iedere mix geeft een uniek resultaat. Jij bent de mixologist (bartender) van jouw eigen cocktail.

Er zijn 401 verschillende Orisa’s, welke elk hun eigen kwaliteiten en eigenschappen bezitten. Dit zijn allemaal ingrediënten die tezamen de complete cocktail aan energieën vormen. Pa is het effect van deze hele cocktail bij elkaar. Al die Orisa’s zijn losse elementen uit deze complete cocktail en hiermee kun jij jouw eigen unieke mix creëren.

Misschien leef je al heel lang een mix waarvan je de smaak niet meer wilt proeven. Dan wordt het tijd voor een nieuwe mix.

Er zijn oneindig veel mixen te creëren. Pa heeft jou de vrijheid gegeven om jouw eigen mix samen te stellen. Je mag zelf de smaak bepalen.

Het is een kwestie van afstemmen, registreren en leven. Dat gebeurt in dialoog.

We starten onderaan de wortel:

Je leert anders denken – Denken is het combineren van energie. Iedere combinatie geeft een ander effect.

Je leert anders voelen – Voelen is het controleren of deze mix naar je zin is. Daarna ga je het accepteren, of loslaten en opnieuw mixen.

Er ontstaan nieuwe overtuigingen – Wat je hebt goedgekeurd, ga je nu registreren, oftewel dit wil je behouden.

Resultaat? Je bent vrij van belemmerende overtuigingen en je leven excelleert.

Jouw gekozen mix van energieën moet geregistreerd worden, zodat deze echt van jou wordt. Dit gebeurt met hulp van Orisa’s, autoriteit en Ase. Dit is onderdeel van deze 6-weekse Healing Journey en zal ik voor je uitvoeren.

Wat je leert tijdens de Healing Journey

Je krijgt de tools aangereikt, waarmee jij jezelf kunt healen. Ja, je leest het goed: je moet zelf het grootse deel van het werk doen. Ook al zou ik het nog zo graag willen, ik kan onmogelijk al het werk voor je doen. Er zijn dingen die je alleen zelf kunt. Bijvoorbeeld…

Het belangrijkste onderdeel van healing is vergeving. Je wilt jezelf vergeven voor de dingen die je gecreëerd hebt in je leven en niet langer wilt ervaren. Dit kan gewoonweg niet met handoplegging worden opgelost. Dit is een intern zelf healing proces. Je leert hoe je dit kunt doen.

Een ander onderdeel is verlangen. Verlangen is jouw kompas en geeft aan welke richting je het beste op kunt gaan en wat jouw missie is hier op aarde. Het geeft aan wat de wil van Pa is voor jou. Hier wil je naar luisteren. En dan wil je de juiste cocktail creëren uit alle energieën die er zijn, zodat het mogelijk wordt om hiernaar te leven. Maar alleen jij kunt dit verlangen voelen en ontcijferen. Je leert hier hoe.

Je leert hoe je de meest belangrijke gift van Pa kunt gebruiken. Iedereen heeft het gekregen, namelijk: je hebt altijd een keuze. Je gaat inzien dat je de creator bent van je eigen werkelijkheid. Middels keuze creëer je zelf wat je ervaart in jouw leven. Bevalt het je niet wat je nu ervaart? Kies ervoor om iets anders te creëren met alle energieën die er zijn. En besef goed dat alleen jij die keuze kunt maken. Niemand anders kan dat voor jou doen.

En je leert nog véél, véél meer…

Hoe de Healing Journey eruit ziet

Met een groepje van 6 - 12 mensen duiken we 6 weken lang de wereld in van Zelf Healing.

De reis bestaat uit totaal 6 live online sessies van elk 90 minuten met Fred Beljaars.

De investering hiervoor bedraagt € 1.266 incl. BTW.

Dit is inclusief registratie van de door jouw gekozen cocktail aan energieën.

House of Xango - Fred Beljaars - Vrijblijvend Gesprek Coaching Coach Mentor

Actuele Startdata

Neem contact op voor actuele startdata.

Wat de Healing Journey je oplevert

Als je energie uit balans is, dan werkt niks in je leven. Dan kun je van alles willen, van alles doen en overal in springen, maar als je energie niet in orde is, dan gaat het gewoon niet werken. Alles is energie. Ook de materie en ervaringen die jij graag wilt creëren. Dus… Get Your Energy Right!

We creëren in dialoog een nieuwe energie. Je bent vrij van angst en belemmerende overtuigingen, waardoor je leven excelleert.

Een nieuwe energie is iets wat je creëert. Jij mag het ervaren. Dus creëer een mix waar je happy van wordt.

Onbetaalbaar €1.266

(eenmalige betaling)