De Weg van de Orisa

De Weg van de Orisa is niet de weg van het intellect. Want inderdaad, dat aspect van de geest is nooit ontworpen om jouw meester te zijn. Het is ontworpen om nederig te zijn, en als je mij de uitdrukking vergeeft... een zeer domme dienaar van de ontwakende persoon.

De Weg van de Orisa is een 'Innerstanding' van hoe Pa jou bedoeld heeft. Leven vanuit weten in plaats van aannemen. Leven met verantwoordelijkheid voor jezelf. Het zijn van een inspiratiebron voor anderen, zodat ook zij die keuze voor zichzelf kunnen maken.

Elke ziel wil terugkeren naar de waarheid!

Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen; om te leren het vermogen te cultiveren om naar de diepe en vicieuze zwartheid te kijken van wat ik 'ego' noem, wat niets meer is dan de beerput van ontkenning. Het is dat wat licht mist.

Doe een stap opzij, laat de controle voor wat het is en laat je geest stil worden. Stop met oordelen over anderen en jezelf.

Feit: Als je oordeelt, ben je niet meer afgestemd op wat waar is. Je hebt besloten dat de onschuldigen schuldig zijn.

De Weg van de Orisa is een terugreis naar de essentie.

Online Programma De Weg van de Orisa

Wil je hier meer over leren? Binnenkort verschijnt dit nieuwe online programma. Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle details? Schrijf je gratis in voor de wachtlijst (geheel vrijblijvend, geen verplichtingen).

"Iedereen verdient het om gelukkig, succesvol en vervuld te zijn."

Ase 🤎

House of Xango - Fred Beljaars - De Weg van de Orisa - Online Programma - Persoonlijke Groei Spirituele Groei