Over Mij - Fred Beljaars

"Gepassioneerd anderen te inspireren"

Mijn jeugd

Hi, mijn naam is Fred Beljaars en sinds ik me kan herinneren, ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het leven, de mens en spiritualisme. Als kind van hooguit zes jaar oud had ik diepgaande gesprekken met pastoor Donkers over het leven. Hij was pastoor in de kerk die gebouwd staat op de hoek van de Rijnstraat waar ik leefde. Ik deed veel aan sport om mijn energie kwijt te kunnen. En buiten spelen deed ik iedere dag. Binnen blijven was een straf.

Als kind was ik aan het ontdekken wie of wat ik was. Zo had ik al snel door dat ik beschermd ben, maar door wat? Ik had veel vragen waar de meeste mensen geen antwoord op konden geven: ik moest het zelf gaan ontdekken en geduld hebben. Dus daar gaan we dan.

Mijn reis

Veel levens heb ik geleefd. Mijn reis heeft me door topsport, een aannemersbedrijf, vastgoed, opleiding leadership en vele avonturen geleid, waaronder het Sjamanisme uit diverse culturen. Zo kwam ik in contact met de Braziliaanse Candomble en kort daarna met de Afrikaanse Yoruba cultuur, Ifa. Beiden hebben veel voor mij betekend en hebben mij uiteindelijk tot Xangô priester geïnitieerd. Tijd om mijn spirituele gaven te ontwikkelen.

De mystieke school noem ik het. De mystieke opleiding was al gestart vanaf het begin van mijn leven, echter had ik dit toen nog niet helemaal in de gaten. Andere Orisa priesters en priesteressen hebben mij hier over verteld en hielpen mij de boodschappen die ik kreeg te vertalen. Les na les kwam van binnenuit. In mijn dromen of in mijn bewustzijn. Dit zal nooit meer stoppen, de mystieke school met zijn mystieke leraren neemt geen break.

House of Xango - Fred Beljaars - Coach Mentor Healer Orisa Teacher

Aangenaam: Fred Beljaars

Waar ik mensen mee help

Nu deel ik graag wat ik in mijn leven reeds heb mogen leren. Ik help mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Waar ik in geloof is dat de kwaliteit van jouw leven afhankelijk is van hoe je jezelf ziet en ervaart.

Ik mocht autoriteit krijgen wat een belangrijke rol speelt bij alles wat ik doe voor mijn medemens.

Iemand met spirituele kracht noemen we Alagbara. Eén van mijn krachten is healing. Alles is energie en energie heeft een spirit. Er is veel mogelijk op het gebied van healing.

Healing staat voor heel en compleet worden. Iets wat je al was toen je werd geboren. Door invloeden van buitenaf zijn de meeste mensen een andere koers gaan varen in hun leven, dan werkelijk de bedoeling was. Wanneer je niet leeft in overvloed, geen onvoorwaardelijke liefde ervaart en worstelt met je gezondheid, dan treed ik graag op als gastheer, zodat je de healing van de Orisa en Voorouders kunt ervaren.

Mijn leven

Met mijn vrouw woon ik in Zuid-Holland. Daarnaast ben ik vader van een prachtige dochter van 16 jaar. Ons leven is eigenlijk vrij eenvoudig: we doen de dingen waar we enthousiast van worden en dat verschilt per moment. Dat kunnen verre reizen zijn tot koffie drinken om de hoek. We genieten hier met volle teugen van.

Ik maak geen onderscheid tussen genieten van werken en leven, want mijn werk is mijn leven. Ik hou van mij werk en ik hou van de mensen met wie ik mag werken. Verder vind ik het bijzonder leuk om mensen van over de hele wereld te spreken en hen te laten worden zoals ze bedoeld zijn. Om hun kracht en liefde uit te drukken en hun waarheid te leven. Om succes te boeken, zowel materieel als spiritueel. Ik hou van mijn cliënten, ik hou van het werk dat we doen en ik deel het graag met de wereld.

Ase Ase Ase

Fred Beljaars

P.S. Wil je mij live horen praten over het mooie werk wat ik mag doen en ben je benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Plan dan een afspraak in voor een vrijblijvend gesprek door hieronder op de knop te klikken.

Fred Beljaars is aangesloten bij

Sinds 2019 ben ik geïnitieerd Xangô Priest en aangesloten bij Ifa Foundation.