Innerstanding

Het mooiste project van je leven ben jij

Persoonlijke Coaching op 'Innerstanding' is een methode die ik heb ontwikkeld voor mensen die begrijpen dat werkelijke kracht van binnenuit komt. Om opnieuw gebruik te kunnen maken van de kracht die ons is gegeven, zullen we een terugreis moeten maken. Tijdens deze terugreis leren we onze authentieke zelf kennen. Leren we af wat ons niet langer dient en leren we nieuwe wijsheden die ons verder helpen.

Het mooiste project van je leven ben jij

Je bent uniek en divine en je bent hier om te leren en creëren. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen hierbij te helpen.

Samen starten we het project 'jij' en dan heb ik het niet over de geconditioneerde 'jij' of 'jij' met allerlei belemmeringen door labels. Ik schrijf hier over jouw ultieme zelf. Het deel wat je deelt met de Creator.

Vanuit jouw ultieme zelf is leven in overvloed een natuurlijke ervaring. Angst, twijfel, eenzaamheid, afhankelijkheid en onzekerheid horen niet bij dit natuurlijke zelf. Deze illusies zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. We hoeven dus niets te fiksen. Je bent al ultiem en groots: we hoeven alleen de illusie te onderscheiden van de werkelijkheid.

Resultaten van Persoonlijke Coaching 'Innerstanding'

Het beheersen van 'Innerstanding' kan jou de volgende positieve resultaten opleveren:

 • Je bent iemand die zelf eenvoudig problemen oplost voor zichzelf en anderen
 • Je bent positief, liefdevol en begripvol
 • Je leeft in overvloed
 • Je voelt je altijd verbonden
 • Je geniet een krachtige mindset
 • Je bouwt krachtige relaties op met mens en spirit
 • Je bent zelfredzaam
 • Je bent besluitvaardig
 • Je bent zelfverzekerd
 • Je bent in staat te creëren wat je wilt in jouw leven
 • Je weet hoe energieën werken
 • Je bent iemand die de creator in zichzelf en anderen ziet
 • Je bent iemand die zijn of haar waarheid leeft

"Hoe meer je kunt zien van jezelf wat je nooit eerder zag, hoe meer je toegang krijgt tot je vermogen om alles te creëren wat je wilt in het leven."

Coaching Traject

De meeste cliënten kiezen voor een coaching traject van drie maanden tot een jaar. Ik heb verschillende cliënten waarmee ik meer dan vijf jaar heb gewerkt.

Alle coaching gebeurt online of op locatie. Persoonlijke Coaching is één op één.

Ik hou van de ervaring om met een andere persoon samen te zijn in een ruimte van gecreëerd vertrouwen, toewijding en visie. Ik ben constant verbaasd over wat er wordt gegenereerd wanneer twee mensen bij elkaar zitten, praten en luisteren vanuit een veilige en openhartige houding. Er gaat niets boven creatie. Ik hou van wat ik doe en ik hou van met wie ik dat doe. Ik voel me bevoorrecht als ik mag werken met mensen zoals jij.

Zoals je in mijn profiel hebt kunnen lezen ben ik een geïnitieerd Orisa Teacher en dat brengt prachtige voordelen met zich mee voor jou. Mijn methode 'Innerstanding' brengt je in contact met wat je werkelijk bent onder alle conditioneringen, labels en aannames. Vanuit deze krachtige Innerstanding kun je alles creëren waar je een commitment op maakt.

Mijn werkwijze

De meeste mentoren hebben een script of een programma. Deze mentoren verbeteren en verfijnen jouw leven of jouw bedrijf - een beetje. Ik verander levens. Ik heb geen vast leerplan, omdat jij mijn materiaal bent. Mijn programma zit in jouw spreken.

 

Jij spreekt. Ik luister. Wij dansen. Jouw leven excelleert.

 

Als je met iemand wilt werken die oprecht is en 'jou' ziet zoals je echt bent en wilt werken in een sfeer waarin je duidelijk kunt zien, voelen en zijn: werk dan met mij.

Heb je interesse om samen te werken, neem dan contact op. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

House of Xango - Fred Beljaars - Persoonlijke Coaching Innerstanding Personal Coach Mentor Persoonlijke Ontwikkeling