Resultaten Behalen

Geheimhouding bestaat alleen als een manier om anderen te beheersen voor de persoonlijke macht of verrijking van de verantwoordelijke priester.

Uiteindelijk komt iedereen tot een spirituele filosofie om resultaten te behalen. Deze resultaten kunnen variëren van innerlijke rust tot lichamelijke gezondheid; van beloften van onsterfelijkheid, tot bescherming tegen schade; van persoonlijk succes tot emotionele vervulling. Hoewel elke filosofie de neiging heeft om een ​​andere reeks vereisten te bieden om deze doelen te bereiken of in sommige gevallen om je te ontmoedigen en je schuldig te laten voelen omdat je ze zelfs wilt, is de bottom line voor individuen: 'werkt het?'

De meeste westerse en sommige oosterse religies vermijden deze vraag door u te vertellen dat dit leven niet belangrijk is. Het is het volgende leven dat telt. Dus je gebrek aan liefdesrelaties, materiële troost of robuuste gezondheid, wordt gezien als een vorm van terugbetaling voor je geboren mens-zijn, met menselijke tekortkomingen. En volgens deze zelfde religies 'maakt het toch niet uit', het is het volgende leven dat belangrijk is.

Ifa-Cultuur

Ifa is uniek, omdat het gericht is op dit leven. Ifa gaat over het NU beter maken van je leven. De manier waarop de wijze mannen en vrouwen van de oude Ifa-cultuur dit ontdekten, was om een ​​begrip te ontwikkelen van de subtiele matrix van het universum waar we deel van uitmaken en vervolgens de instructies te formuleren om ons leven daarin te verbeteren.

Deze instructies zijn logische, geïntegreerde concepten waarmee een persoon een slechte gezondheid, slechte relaties of financiële moeilijkheden kan herstellen. Ze laten degenen die geen kinderen hebben kunnen krijgen, zwanger worden; degenen die geen liefde hebben kunnen vinden, om bemind te worden; degenen die niet in staat waren om te voorzien, om overvloed te bereiken.

Om deze instructies te kunnen gebruiken, moet je ze leren. En je kunt ze niet leren van gesyncretiseerde filosofieën die de inconsistenties, angstafhankelijkheid en geheimhouding van westerse religies in hun structuur hebben gelast. Je moet ze leren met de helderheid en het begrip waarmee je persoonlijke empowerment krijgt! Empowerment die je bevrijdt van de afhankelijkheid en dienstbaarheid van degenen die deze kennis voor zichzelf zouden houden.

Persoonlijke Groei

Ifa gaat over persoonlijke groei. Zonder gedeelde kennis kan er geen groei zijn. Dan kan er alleen een tot slaaf gemaakte 'ile' zijn, altijd afhankelijk van de geheime kennis van een ander om hun leven te verbeteren of te herstellen. Als het niet om geheimhouding gaat, gaat het om kennis. Geheimhouding bestaat alleen als een manier om anderen te beheersen voor de persoonlijke macht of verrijking van de verantwoordelijke priester. Het is niet zoals het bedoeld is.

Blessings

House of Xango - Fred Beljaars - Resultaten Behalen - Persoonlijke Groei Persoonlijke Ontwikkeling Ifa Orisa