Services

Healing & Consulting - Spiritualiteit

Orisa Healing

Divine Healing met hulp van de voorouders en Orisa. Orisa Healing is één van de meest uitgebreide energie-helende kunsten in de wereld van vandaag.

Healing Journey

Creëer een nieuwe energie, waardoor jouw leven excelleert. Get Your Energy Right in deze 6-weekse Healing Journey (online of op locatie in Amsterdam)

Vind je Ziel op het Pad van Orisa

Er lijkt een toename te zijn van mensen die willen leren wie hun Orisa is en hoe ze met die Orisa kunnen werken.

Coaching - Persoonlijke Ontwikkeling

Be With Experience

Een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Het is een afgestemd samenzijn, waarin op magische wijze mooie dingen kunnen ontstaan.

Self Mastery

Hier leer je anders te denken en voelen en zul je een impact maken op de kwaliteit van je leven, voor de rest van je leven.

Kennismaken

OR!SA Avond

Tijdens een OR!SA Avond ontvang je een gezamenlijke Meditatie en Healing Sessie. Daarnaast is er gelegenheid tot filosoferen en stellen van vragen.

Vrijblijvend Gesprek

Uit ervaring weet ik dat je veel vragen hebt. Graag geef ik je een passend advies en dat lukt het best als ik je persoonlijk zie (online), tijdens een kosteloos en vrijblijvend gesprek.

OR!SA Online Magazine

HET Online Magazine over Persoonlijke Ontwikkeling, Spiritualiteit en Healing. Staat vol met inspiratie, inzichten, tips en veel, veel meer...