Spirituele Lockdown

--- Al eeuwen is er sprake van een spirituele lockdown. Zo zou je het in ieder geval kunnen noemen. Mensen moeten blijven waar ze zijn. Er dient voorkomen te worden dat informatie een gebied verlaat. Bescherming tegen een ‘bedreiging’. Stel je eens voor dat men massaal wakker wordt!

House of Xango - Fred Beljaars - Blog - Spirituele Lockdown

Met name de westerse cultuur ervaart zichzelf als een mens bestaande uit een lichaam met een hoofd, een hart en ergens ook een stukje ziel.

De beschouwing een mens te zijn is op zichzelf al een conditionering en overtuiging. Jij bent al van kleins af aan, aan dit idee gaan wennen door wat jouw omgeving tegen je zei en hoe er met je omgegaan is. En zo zijn er nog veel meer overtuigingen en conditioneringen bijgekomen.

Jij hebt de mogelijkheid om jouw overtuigingen onder de loep te nemen en jezelf af te vragen of deze overtuigingen nog steeds passen. Waar zijn deze overtuigingen op gebaseerd? Werken deze overtuigingen voor jou of beperken ze je op de één of andere manier? Wat wil jij integreren in je geloofssysteem?

Nu een groot deel van de bevolking thuis zit, sommigen letterlijk aan huis gekluisterd, ontstaat er ruimte om de betekenis en beleving van thuis en huis opnieuw te ervaren en invulling te geven. Wellicht zou je er wat aan willen veranderen of kom je tot de constatering dat het precies goed voor jou is zoals het is.

Onderzoek en voel eens of het idee past dat jouw lichaam als een huis dient. Een huis voor spirit. Hier, op aarde, ben je spirit in vorm. En je doet een menselijke ervaring op. Je hebt dus een lichaam, maar je bent het niet. Voordat je in vorm kwam, was jij er al. Spirit, vormloos. En thuis.

Het volledige besef dat jij spirit (in vorm) bent, is een bevrijding.

Heb jij hulp nodig bij het ontdekken en ervaren van jezelf als spirit? En spirit krachtiger te maken waardoor jouw menselijke ervaring ook krachtiger wordt? Stuur me een bericht om in contact te komen.