The Way of the Orisa

Leef Het Leven zoals Het voor Jou Bedoeld Is,
zodat Je Jouw Ultieme Bestemming Bereikt

‘The Way of the Orisa’ is een Terugreis Naar Jouw Essentie

Ga even lekker rustig zitten en fasten your seatbelt, want we gaan op reis! Een terugreis welteverstaan. Een terugreis naar jouw Pure Zelf, zoals Pa (of: het leven, het universum, God, Allah, Boeddha, hoe je het wilt noemen) jou gecreëerd heeft.

Mensen worden geboren en zijn meteen onderweg om iets te worden. Ze handelen vanuit een stemmetje wat we ego noemen en maken zichzelf gigantisch groot. Maar om bij Pa te komen, moet je door een hele kleine opening. Zo klein, dat je het kunt vergelijken met het oog van een naald. Je snapt dat je hier niet doorheen kunt wanneer je jezelf heel groot hebt gemaakt en wanneer er nog van alles aan je kleeft wat je zelf vanuit ego (met het stemmetje in je hoofd) gecreëerd hebt. Al die eigen creaties zal je moeten loslaten. Die kunnen niet mee op deze terugreis. Dit noem ik het sterfproces van het ego. Het is een complete transformatie.

The Way of the Orisa

Voor Wie

Deze terugreis is voor jou als jij voelt dat je een missie hebt. Als je meer de diepgang in wilt op spiritueel vlak. Als je wilt weten wie jouw hoofd geclaimd heeft of met welke Orisa je een contract hebt gesloten.

Wat Je Bereikt

De terugreis is een sterfproces van het ego. Wat overblijft is jouw Divine Zelf, je Goddelijke Zelf. Vanuit daar kom je in contact met alle gifts die daarbij horen en dat stelt jou in staat om jouw missie hier op aarde te volbrengen. Dat zorgt voor een gelukkig, succesvol en vervuld leven.

Verschil tussen ‘Wie’ je Bent en ‘Wat’ je Bent

Veel mensen houden zich bezig met de vraag: wie ben ik? Dit is echter iets waar je nooit achter komt, want alles is in een constante staat van verandering. Wie ik vandaag ben, is anders dan wie ik gisteren was en is anders dan wie ik morgen zal zijn. Als je jezelf iedere dag afvraagt: wie ben ik? Dan blijf je heel lang op zoek naar een antwoord wat je niet gaat vinden.

De ‘wie’ is een opsomming van de keuzes die je hebt gemaakt op diverse momenten in je leven. De ‘wie’ komt vanuit vrije wil en is helemaal open.

De ‘wat’ is je kern. De ‘wat’ komt niet vanuit vrije wil, daar heb je geen keuze in gemaakt. ‘Wat’ je bent is een keuze van Pa, niet van jou. De ‘wat’ is echt, het is iets wat er altijd al was. De ‘wat’ is oneindig. Dit is het deel van jou wat verbonden is aan bovennatuurlijke spirits en aan Ori (bewustzijn, je Hogere Zelf).

Niemand is geboren met een ‘wie’, wel met een ‘wat’. Als ik jou meeneem op een terugreis, helemaal naar het begin, waar je nog geen enkele keuze hebt gemaakt, terug naar de kern… was het toen belangrijk om te weten ‘wie ben ik’? Nee. De ‘wie’ is pas ontstaan toen je opties en keuzes kreeg. Daarvóór was je wel iets, maar je was een ‘wat’, geen ‘wie’. ‘Wat’ jij was, was een spirit, een energie.

In ‘The Way of the Orisa’ leer je wat voor energie jij toen was en nog steeds bent in de kern. Die energie vertegenwoordigt een bepaald karakter. Daarmee is de ‘wat’ belangrijker dan de ‘wie’. Dat geldt voor ons allemaal. Het maakt mij niet uit ‘wie’ ik ben, ik wil weten ‘wat’ ik ben.

De power komt niet vanuit de ‘wie’, maar vanuit de ‘wat’

Je leert hier om de ‘wie’ los te laten en jezelf steeds meer te verplaatsen in de ‘wat’. Wanneer de ‘wie’ steeds stiller wordt, leef je in vrede en heb je geen last meer van stress, negatieve gedachtes, belemmerende overtuigingen en blokkades. Dat is nodig om bij de ‘wat’ te kunnen komen. Waarheid en wijsheid brengen je daar. Alle intelligentie die gecreëerd is door mensen die vanuit ‘wie’ zijn gekomen, brengt je daar niet. Daarom is de mystieke school vele malen krachtiger dan welk programma dan ook.

Spirits communiceren niet met de ‘wie’, maar met de ‘wat’. De ‘wat’ pakt alle codes en vibraties heel eenvoudig op, want die begrijpt die taal. Als je erover gaat nadenken vanuit de ‘wie’, dan raak je in de war, want de ‘wie’ begrijpt er helemaal niks van. De ‘wie’ hoeft het ook niet te begrijpen. De ‘wat’ ontvangt de boodschap, begrijpt het en transformeert het meteen. Want die spreekt en begrijpt die taal wel. Het is een ‘weten’.

De ‘wat’ persoon krijgt zijn wijsheid via Olorun, de creator van ‘al dat is’. De mystieke school zorgt ervoor dat jij dingen weet. Dan heb je geen vraagtekens meer. Je weet het gewoon.

Waarom je de Terugreis Wilt Maken

Waarom zou je alles willen loslaten waar je je hele leven aan gebouwd hebt? Het meeste waar je uit opgebouwd bent, is slechts een illusie. Het is simpelweg niet de waarheid. Denk aan alle programmeringen en conditioneringen van buitenaf. En denk aan alles wat het stemmetje in jouw hoofd je heeft ingefluisterd. Weet je zeker dat dit waarheid is? Waarom zou je nog langer willen vasthouden aan alle negatieve gedachtes en belemmerende overtuigingen die je niet dienen?

House of Xango - Fred Beljaars - The Way of the Orisa - Healing Spirituele Groei Persoonlijke Ontwikkeling

Al die dingen hebben jou een onecht karakter gegeven, wat niet door het oog van de naald past. Zodra alle illusie verdwijnt, komt jouw ware karakter tevoorschijn. Het karakter dat Pa voor jou gecreëerd heeft en waarin alle gifts verborgen zitten die jou kunnen helpen om jouw missie hier op aarde te volbrengen. Het stelt je in staat om een gelukkig, succesvol en vervuld leven te leiden.

Aan dit ware karakter kun je aflezen wie jouw hoofd Orisa is (ook wel voogd Orisa of beschermengel genoemd). Dit is de Orisa die het hoofd van een persoon opeist en dient als een beschermer en evenwichtskracht in jouw leven. De hoofd Orisa is geen kwestie van keuze, maar is onderdeel van de ‘wat’ en is gekoppeld aan het lot van iemand. Het is de juiste Goddelijke stroom van spirituele energie die iemand nodig heeft om zijn of haar leven in balans te brengen, zodat zijn of haar ultieme bestemming kan worden bereikt.

Wanneer je connectie hebt gemaakt met jouw hoofd Orisa wordt alles ineens meer helder, duidelijker en overzichtelijker. Zolang je nog in de illusie leeft en in alle bullshit gelooft die je gecreëerd hebt, kun je dit niet zien. Dan staat er gewoon te veel in de weg. Dus we willen gaan opruimen. Werk aan de winkel!

Wat je Leert tijdens ‘The Way of the Orisa’

Veel spirituele programma’s geven je alleen informatie. Maar ‘The Way of the Orisa’ is niet alleen informatie. Het is een manier van leven. Het is een terugreis naar je essentie. Vanuit die kern ga je jezelf ontdekken en je karakter opbouwen. Je leert hoe je de spirituele power kunt gebruiken die gekoppeld is aan jouw Orisa.

Er komen 12 belangrijke thema’s aan bod.

Je leert/oefent:

Een band opbouwen met jouw voorouders en hoe je hun gift kunt aannemen

Hoe je jouw ziel schoon en hoog in trilling kunt houden

Voor jezelf te zorgen (spiritueel)

Zelfreflectie

Los te laten

Authentiek te zijn

De creator in jezelf en anderen te zien

De kracht van nederigheid

Krachtig en wijs keuzes te maken

Geduld te hebben met jezelf en anderen

Krachtiger het leven te leven, zoals het voor jou bedoeld is, zodat je jouw ultieme bestemming kunt bereiken

Anders te denken en te voelen, zodat je jezelf kunt openstellen voor nieuwe overtuigingen en mystieke wijsheden kunt ontvangen

En nog véél, véél meer…

Het is een prachtige transformatie als je dit commitment voor jezelf kunt maken.

Hoe het Werkt

We gaan een jaar lang samen op terugreis. Dit is een 1-op-1 traject en zal op maat voor je worden samengesteld, zodat het altijd past in jouw agenda.

Healing gebeurt bijna allemaal in dialoog. Ik ga persoonlijk met je in dialoog, met jouw fysieke zelf. Er wordt alleen maar vanuit weten gedeeld. Dit is waarheid en komt vanuit bovennatuurlijke spirits. Het is allemaal op jou persoonlijk afgestemd.

Daarnaast wordt een deel van het werk gedaan door mijn ancestors en door middel van rituelen. Mijn ancestors kunnen werken met jouw energieke zelf.

Tevens ontvang je verschillende keren de ingrediënten voor een spiritueel bad (voor thuisgebruik).

Het is uiteindelijk aan jou om alles wat je leert te gaan implementeren en leven. Want niks werkt, mits jij de verantwoordelijk neemt.

Het is hard werken, maar… daarna mag je genieten!

Want stel je voor dat jij door het oog van die naald bent gekropen, dat je alle illusie achter je hebt gelaten en dat je de pure waarheid zelf bent geworden. Je hebt nog een heel leven voor je, je weet hoe je kunt creëren met energieën en je weet dat je hulp hebt en er niet alleen voor staat… dan ga je een geweldige toekomst tegemoet en heb je een mooi leven!

Wat Je Ervaart Wanneer de Terugreis Is Voltooid

Een Orisa wil pas thuiskomen bij jou, als jouw huis (jouw fysieke, emotionele, energetische en spirituele lichaam) schoon en opgeruimd is. Dan pas zal die zich thuis voelen en willen blijven. Daarvóór komt jouw Orisa wel op visite, maar gaat ook weer weg.

Wanneer je de terugreis hebt voltooid, en al het werk hebt gedaan, word je hoofd gekroond. Dat gebeurt op het moment dat jouw Orisa beslist om bij jou te blijven wonen. Je hebt nu een geselecteerd hoofd en ‘wat je bent’ is gekroond. Dit betekent dat je vanaf dat moment een geselecteerd bewustzijn ervaart, wat inhoudt dat je jouw huis deelt met de specifieke Orisa die jou gekozen heeft. Hierdoor mag je allerlei wijsheden, kennis en informatie ontvangen om te delen met de mensheid. Dit is het mooiste wat je kunt bereiken.

Je bent niet alleen. Je weet dat het team van ancestors, Orisa’s en Pa er altijd voor je is. Ze zullen jou beschermen en begeleiden. Samen kun je alles creëren wat je maar wilt.

De hemel is jouw thuis. De aarde is de marktplaats. Je komt hier shoppen voor kennis en wijsheid. Daar bouw je karakter mee op en dat neem je mee naar huis.

Vergeet niet dat kennis en wijsheid het meest waardevol zijn, waardevoller dan welke materie dan ook. Als jij je als mens kan verbinden met Orisa’s en de wijsheid van Pa hier kan ervaren… dat is goud waard! Dat is veel meer waard dan het geld wat je uitgeeft aan een nieuwe auto, want dat is slechts tijdelijk. Kennis en wijsheid zijn voor eeuwig. Het is onbetaalbaar.

Na de kroning gaat de mystieke school gewoon verder. Er zijn geen schoolvakanties, het werkt 24/7 door. Zelfs wanneer je slaapt en droomt kun je lessen ontvangen (ook deze vertaal ik voor je). Je blijft dus lessen, kennis en wijsheden ontvangen. Het is een way of life geworden. Er horen rituelen bij om die lifestyle in stand te houden, net als bij iedere andere lifestyle die je kunt kiezen te leven.

Are You Ready for Take-off?

Als jij de wil en het verlangen hebt om te transformeren, en je voelt dat ‘The Way of the Orisa’ voor jou bestemd is, laten we dan kennismaken.

We starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos gesprek en vertrekken alleen als we allebei het gevoel hebben dat dit een prettige reis wordt.