Transformatieve Coaching - Self Mastery

Powerful Living

Persoonlijke Ontwikkeling is zo ontzettend waardevol. Het transformeert je op mentaal vlak en leert je meesterschap te beheersen, waardoor je krachtig leeft. Om mensen hierin te mogen begeleiden en coachen is geweldig. De resultaten die mensen boeken met behulp van Transformatieve Coaching zijn verbluffend.

"Hoe meer je kunt zien van jezelf wat je nooit eerder zag, hoe meer je toegang krijgt tot je vermogen om alles te creëren wat je wilt in het leven."

Deze vorm van coaching is voor mensen die bewust kiezen voor drastische transformatie in hun leven. Of je nu ondernemer bent, moeder, top atleet, noem het maar. Het maakt niet uit wat je functie is of waar je staat in jouw leven: er is altijd groei mogelijk.

Ben jij iemand die zonder aarzelen kan beslissen en die actie onderneemt op dat wat gedaan moet worden? Dit is het type mens waar ik graag mee samenwerk en alleen met hen is het mogelijk om voor transformatie te zorgen.

Steeds opnieuw ben ik weer verbaasd over wat er gecreëerd wordt als twee of meer mensen bij elkaar zitten, praten en (echt) luisteren vanuit een openhartige ruimte in zichzelf. Heel eerlijk: voor mij gaat er niets boven schepping. Ik hou van wat ik doe en ik hou van hen met wie ik mag werken.

Persoonlijke Ontwikkeling

Je bent hier om te leren en creëren. Vanuit jouw ultieme zelf is leven in overvloed een natuurlijke ervaring. Angst, twijfel, eenzaamheid, afhankelijkheid en onzekerheid horen niet bij dit natuurlijke zelf. Deze illusies zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. We hoeven dus niets te fiksen. Je bent al ultiem en groots: we hoeven alleen de illusie te onderscheiden van de werkelijkheid.

Self Mastery

Weten wat je bent op een dieper level

Kunnen leven en creëren zonder angst, terughoudendheid of twijfel

Zelf in staat zijn om al je uitdagingen te overwinnen

Jezelf opnieuw en opnieuw kunnen afstemmen op gelukzaligheid

Meesterschap over jouw geest en lichaam, zowel fysiek als niet fysiek

En veel, veel meer...

Dit is niet zomaar een programma wat de puntjes hier en daar op de spreekwoordelijke i plaatst. Hier leer je anders te denken en voelen en zul je een impact maken op de kwaliteit van je leven, voor de rest van je leven. Onbetaalbaar als je het mij vraagt.

Coaching Traject - Werkwijze

Mijn programma zit in jouw spreken:

Jij spreekt. Ik luister. Wij dansen. Jouw leven excelleert.

De meeste cliënten kiezen voor een coaching traject van 3 maanden, 6 maanden of een jaar. Ik heb één cliënt waar ik sinds 2016 mee werk.

Alle coaching gebeurt online of op locatie in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.

Self Mastery kan zowel één op één als in een groep (maximaal 6 personen) plaatsvinden. Prijs op aanvraag.

We starten altijd met een kosteloos en vrijblijvend gesprek van 60 minuten, om te ontdekken of er een match is. Dit is altijd één op één en kan online of op locatie. Tijdens dit gesprek kun je jouw vragen stellen en vertel ik je meer over de mogelijkheden.

Is jouw interesse gewekt? Klik op de knop hieronder en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

House of Xango - Fred Beljaars - Persoonlijke Coaching Innerstanding Personal Coach Mentor Persoonlijke Ontwikkeling