Wortel Healing Start bij de Wortel

--- Wortel Healers genezen mensen door de kracht van intentie te gebruiken. Ze leren je om jouw gedachteprocessen te veranderen, waardoor je in staat bent om het gedrag van jouw cellen te veranderen. Zo geneest het lichaam zichzelf.

Wanneer je jouw mindset verschuift, kun je de wortel van jouw problemen genezen. Want zelfgenezing is waar Wortel Healing om draait.

House of Xango - Fred Beljaars - Blog - Wortel Healing

Ik heb vaak grappen gemaakt over mensen die Voodoo in twijfel houden.

Vandaag wil ik echter nog een stap verder gaan en alle wortel arbeiders, de zwarte magiërs en de mensen die Voodoo uitvoeren, oproepen en echt niet geloven dat het Voodoo is. Zijn deze mensen in ontkenning? Of begrijpen ze echt niet dat manifesteren de nieuwe vorm van goochelen is? Begrijpen ze niet dat een Vision Board een andere vorm van een altaar is? Begrijpen ze niet dat ze toverdrankjes maken wanneer ze bepaalde kruiden gebruiken of bepaalde soorten biologisch voedsel eten? Ik denk dat mensen echt verward zijn over wat "Voodoo" is. Dus ik ga de tijd nemen om mensen uit te leggen dat in Voodoo alles draait om het genezen van de wortel van onze problemen.

Oké, je hebt een aantal documentaires op het geschiedenis kanaal bekeken. Je hebt een aantal gekke verhalen gezien of een half-waarheids boek gelezen over voodoo, root work en zombies. Nou, ik zal je bekend maken met een klein geheim.

Als je gelooft in de kracht van intentie, als je gelooft in de wet van aantrekking, als je gelooft dat je jezelf kunt genezen alleen door positieve emoties en gedachten te hebben, oefen je Voodoo. Wacht! Voordat je uit je stoel springt, je vinger wijst en me beschuldigt knetter gek te zijn, geef me nog een paar alinea's om meer uit te leggen.

Begrijp gewoon dat mensen willen dat je bang bent. Ze begrijpen de kracht van de waarheid en dus zullen ze er aan werken om je ervan af te houden.

Ten eerste moet je begrijpen dat Voodoo er langer is dan ieder new-age boek of metafysisch concept. Het is één van de oudste religies ter wereld.

Ten tweede begrepen onze voorouders de kracht van zelfgenezing.

Grote root-healers weten dat het genezen van anderen het veranderen van iemands mentale proces betekent. Denk maar aan het woord disease (ziekte). Het kan worden opgesplitst in DIS-Ease. Ziekte treedt op wanneer het lichaam en/of de ziel niet goed functioneert.

Geweldige root-healers zijn zich ook bewust van een "geheim" dat je nooit in boeken zult lezen. Het geheim is dat meer dan 90 procent van de ziekten die vandaag bestaan worden gedreven. Goed, ik begrijp dat sommigen sceptisch zijn. Er zijn mensen die waarschijnlijk hun pitchforks slijpen en met het brandhout klaarstaan, zodat ze me op de stapel kunnen verbranden. Maar voordat je nadenkt over het verbranden van mij, lees nog even verder.

Het zijn niet alleen mensen zoals ik die geloven in het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen.

Veel biologen geloven ook dat het lichaam de mogelijkheid heeft om zichzelf te genezen. In feite zijn zeer weinig ziekten daadwerkelijk afkomstig van mutaties in het lichaam. Waar komen ze vandaan? Ze zijn afkomstig van je perceptie over jouw omgeving. Je programmeert de cellen in jouw lichaam op basis van hoe je de omgeving waarneemt. Het zijn jouw gedachten, jouw overtuigingen en emoties die jouw genen en DNA herprogrammeren en herschrijven. Dus als je denkt dat de wereld een slechte plek is, als je altijd boos bent en negatief, instrueer je die vetcellen onbewust om groter te worden. Je moedigt die kankercellen aan om zichzelf te herschrijven en te groeien. Je moedigt je cellen aan om te verslechteren, zodat je sneller oud wordt en sterft.

Wat doet een goede wortel-healer?

Ze genezen door de kracht van intentie te gebruiken. Ze leren je om jouw gedachteprocessen te veranderen, en dus in staat bent om het gedrag van jouw cellen te veranderen. Zo geneest het lichaam zichzelf. Dus als je in de ontkenning bent van Voodoo en je valselijk gelooft dat het slecht is: je doodt jezelf. Het is tijd voor jou om jouw mindset te verschuiven, zodat je de wortel van jouw problemen kunt genezen. Want zelfgenezing is waar wortel-healing om draait.